Termeni si conditii

INTRODUCERE

Acest site a carui adresa este www.sculegresie.ro (denumit in continuare “site”) este detinut si operat de catre SC HAUSTORE SRL (denumita in continuare SOCIETATEA) si este oferit in scopuri de informare. SOCIETATEA are sediul social in Str. Str Stefan cel Mare nr. 105, SIBIU.

Prin intermediul acestei pagini web sunt prezentate termenii si conditiile de utilizare ale acestui site si contractul de vanzare-cumparare cu clientii site-ului.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin accesarea acestui site in calitate de vizitator al site-ului, acceptati sa folositi site-ul in conformitate cu aceste politici in conformitate cu legile, clauzelor de inlaturare a raspunderii, politicii de protectie a datelor private si politicii de cookie-uri. Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa parasiti acest site.

 

MARCA SI DREPTUL DE AUTOR

SOCIETATEA  detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest site, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui site. Nu puteti folosi aceste site pentru un scop ilegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta. SOCIETATEA isi rezerva in mod unilateral dreptul de a inceta sau suspenda accesul catre site, sau catre o parte din acesta, la orice moment, pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

SOCIETATEA nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest site sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand SOCIETATII.

Acest site poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul SOCIETATII. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

SOCIETATEA precum si oricare dintre asociatii, colaboratorii sau angajatii sai nu vor putea fi tinuti raspunzatori in nici un mod pentru nici un prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui site sau avand orice legatura cu continutul acestui site.

 

MODIFICARI TERMENI SI CONDITII

Modificari ale prezentei politici de utilizare si confidentialitate a site-ului ce vor aparea pe parcurs, vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. Aceasta politica prezentata constituie in intregime un acord incheiat intre vizitatorii site-ului si SOCIETATII in privinta utilizarii site-ului. SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a revizui si a aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

 

CONTRACT CU CUMPARATORUL

1-Preambul

Siteul www.sculegresie.ro este proprietatrea SC HAUSTORE SRL inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J/32/462/2009, CUI: RO25570902, cu sediul social in Str Stefan cel Mare nr.105, SIBIU.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest site.

2-Elemente definitorii

a.       Cumparator – Persoana fizica / persoană juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

b.       Vanzator – SC HAUSTORE SRL inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J/32/462/2009, CUI: RO25570902, cu sediul social in Str Stefan cel Mare nr.105, SIBIU.

c.        Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

d.       Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

e.       Contract –  Reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia. Contractul se incheie pe durata nedeterminata, dar poate inceta in momentul in care Cumparatorul isi exercita dreptul de retragere din contract sau in caz de forta majora.

3-Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice;

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul);

c. Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

- Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

4-Extinderea obligatiilor vanzatorului

a. Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

b. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

5-Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SOCIETATII si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SOCIETATII a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului pentruanimale.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

6-Termene si penalitati

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 5 zile lucratoare.

7- Pretul produselor

Pretul produselor este cel mentionat pe pagina web si este valabil in limita stocurilor disponibile. Pretul produselor electrice si electronice include si costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE. Costurile sunt evidentiate separat pe factura de cumparare. Pretul nu include taxele de transport, acestea sunt evidentiate separat la finalizrea comenzii.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Erori

Desi se fac eforturi permanente pentru pastrarea acuratetei informatiilor pe site, rareori acestea pot contine inadvertente: aspectul general al produsului sa fie schimbat de producator fata de imaginile prezentate, sa fie modificate anumite aspecte tehnice de la prezentarea produsului pe site, pretul sau stocul sa fie afisat eronat din motive tehnice. In aceste cazuri ne rezervam dreptul de a refuza onorarea comenzilor si anularea lor. De asemenea, comenzile la produsele ce contin discounturi se onoreaza doar in limita stocului disponibil.

8-Modalitati de livrare

Cand inregistrati comanda, trebuie sa alegeti si modalitatea in care vreti sa v-o livram. Termenul de livrare al produselor cumparate de pe site-ul nostru de catre persoane din Romania se incadreaza intre 1 si 5 zile lucratoare, cu conditia sa fie disponibile in stoc.

9-Modalitati de plata

Pentru clientii de pe teritoriul Romaniei plata produselor se va face prin RAMBURS si plata ONLINE. Pentru RAMBURS plata se face in lei, integral la livrare. Plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea comenzii.

10-Riscuri si responsabilitati

a. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator si prin servicii externe de curierat si curierat rapid.

b. Transport – Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

10-Acceptarea contractului

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile, exceptie facand situatia in care SOCIETATEA se afla in imposibilitatea din cauza unor factori de natura externa caz in care acesta se obliga sa ramburseze contravaloarea achitata de catre Cumparator daca este cazul.

11-Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

12-Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

13-Legea aplicabila

Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Ultima revizuire: 18.12.2019

 

Daca aveti intrebari sau doriti sa va exercitati drepturile cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa vanzari[at]haustore.ro